Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Рис бурий нешліфований

Станьте першими в оцінці цього товару

Бурий нешліфований рис - це нерафіноване зернятко, яке у своїй оболонці ховає безліч корисних речовин. Рис містить в собі багато корисних для здоров'я переваг у вигляді клітковини, цинку, селену та антиоксидантів. Продукт можна вживати навіть під час дієт, оскільки він сприяє схудненню

Обліковий номер: Z0303-01

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 28  грн.

* позначені обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Темний рис зберігає висівки - зовнішню оболонку, яка забезпечує «природну цілісність» рисинки. Завдяки цьому зерна багаті білками, кальцієм, магнієм, клітковиною і калієм. Даний довгозернистий рис має тонке довгасте зернятко, довжиною до 8 мм. При варінні він поглинає незначну кількість рідини, тому зерна не злипаються, не розварюються і виходять розсипчастими.

Унікальність продукту

  • Коричневий рис багатий селеном, що знижує ризик розвитку поширених захворювань, таких як рак, хвороби серця та артрит

  • Антиоксиданти, що містяться в бурому рисі, допомагають запобігти пошкодженню клітин, яке викликане нестабільними молекулами (радикалами), і допомагають позбутися запальних процесів в організмі

  • Для тих, хто намагається схуднути або страждає від діабету, це ідеальний вид гарніру

  • Завдяки низькому глікемічному індексу коричневий рис допомагає знизити викиди інсуліну в крові

  • Вміст клітковини в коричневому рисі підтримує роботу кишківника, оскільки клітковина значно полегшує процес травлення

Застосування в кулінарії

Дієтологи рекомендують вживати неочищений рис тим, хто дотримується здорового харчування. Бурий рис - це не зайві калорії, а сприяння зниженню ваги. Продукт допоможе налагодити регулярну роботу кишківника.

Бурий рис - це смачна страва для вегетаріанської та веганської дієти. У продукту приємний і злегка горіховий смак. Його можна використовувати як окремий гарнір, варити плов на його основі, а також будь-які інші страви з вмістом рису - запіканки, салати та ризотто.

Коричнева рисова каша є ідеальною першою їжею для дитини завдяки насиченому користю складу і великій кількості клітковини.

Як правильно готувати коричневий рис?

Пропорція рису і води повинна становити 1: 2,5 (тобто один стакан рису і 2 з половиною склянки води). Перед приготуванням рис обов'язково потрібно промити. Далі змішайте рис в каструлі з водою. Доведіть до повільного кипіння, потім зменште вогонь, накрийте кришкою (залиште її напіввідкритою) і варіть на повільному вогні 40 хвилин або поки вода не вбереться. Бурий рис вариться трохи довше, ніж білий. Тому, якщо в кінцевому підсумку рис вам не до смаку, додайте ще 1/2 склянки води та продовжуйте варити, поки рис не стане м'якшим.

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 7,5 г на 100 г продукту
Жири 2,68 г на 100 г продукту
Вуглеводи 76 г на 100 г продукту
Калорійність 110 Ккал на 100 г продукту
Застосування В кулінарії
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (виготовлено) еко-господарство
Країна виробник Індія

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Рис бурий нешліфований

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії