Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Як правильно зберігати продукцію Земдедар

4.7 211

Сьогодні ми хочемо відповісти на численні запитання про умови зберігання нашої продукції. Існують певні правила, дотримання яких дозволить вам використати продукти за вказаний на товарі термін. Олія, зерно, пластівці, сухофрукти, горіхи – усі товари потрібно використовувати та зберігати в різних умовах. Ми поділимося секретами та особливостями збереження продукції.

Олії холодного пресування

 За рахунок абсолютної натуральності та “прозорого” складу, термін придатності олій в залежності від продукту коливається від 3 до 6 місяців. Олію варто зберігати в темному прохолодному місці з вологістю до 75% та температурою від 2 до 20 °C.  Термін зберігання може варіюватися, тому що кожна сировина має свої особливості.

Зерно

 Зберігання зерна не має чітко окреслених обмежень, проте ми гарантуємо піврічну якість продукту. Абсолютно натуральний продукт варто захищати від потрапляння прямих сонячних променів, та тримати у середовищі з вологістю не вище 75% та максимальною температурою 25 °C.

Борошно, пластівці та клітковина 

 Дана категорія товарів має термін придатності тривалістю 6 місяців. Продукти не вимагають особливих правил зберігання – темне місце, невисокий рівень вологості й температура нижче 25 °C. 

Горіхи та сухофрукти

 Горіхи, родзинки, яблучні чіпси та сушені банани варто зберігати у прохолодному темному місці та вжити протягом 6 місяців після покупки. Після відкриття упаковки товари можуть псуватися трішки швидше. 

Шоколадні пасти та гірчиця

Натуральні шоколадні пасти потрібно тримати в холодильнику тільки у спекотну погоду. При температурі від 2 до 23 °C корисні солодощі можна зберігати в сухому місці, без потрапляння сонячних променів. 

Що стосується гірчиці, порадимо вам - якщо тримати гірчицю «Земледар» в холодильнику, вона довше зберігатиме свій пікантний смак.

Запам’ятовуйте корисні поради та смакуйте здорові продукти із задоволенням!

 

Земледар

23 жовт. 2019
211 0
Опубликовано в Новини

Коментарі (0)

Залишити коментар




* Обов'язкові поля