Виробник натуральних продуктів

Рекомендуємо
Виробник натуральних продуктів

Хочеш щось зробити добре – зроби це сам. На жаль, в реальному світі слідувати цій фразі відомого кіногероя виходить далеко не завжди – не кожен послідовник здорового харчування в змозі виростити і отримати всі органічні продукти, чистота складу яких так важлива! Проте, винаходити велосипед і купувати особисту заміську ферму зовсім не обов'язково: в сучасному магазині Земледар натуральних продуктів передбачені товари для всіх потреб прихильників здорового способу життя.

Олії холодного пресування, злакові пластівці без термічної обробки, екологічно чисте зерно, вирощене без застосування агрохімії, спеції, борошно жорнового помелу – на прилавках звичайних ринків і супермаркетів знайти все це практично неможливо, а якщо і вдається знайти, то якість і цінова політика далеко не всім бажаючим до душі й кишені. Багато з цих натуральних продуктів можна виготовити в домашніх умовах, але при нестачі часу або при будь-яких інших несприятливих обставинах варто скористатися простою альтернативою – купити органічні продукти в інтернет-магазині здорового харчування Земледар.

В інтернет-магазині компанії Земледар ми пропонуємо найсвіжіші і екологічно чисті продукти для трапези найвимогливіших прихильників здорового способу харчування. Натуральність, харчову цінність і смакові якості продуктів ми попередньо перевіряємо самі, щоб бути впевненими на всі 100%, що Ви, спробувавши нашу продукцію, будете звертатись до нас не один раз і порадите нас своїм рідним, друзям і зняйомим.

Кошик
Разом
Підсумок
0 грн
Разом
0 грн
Підсумок
  • Товарів замовлено на суму: 0 грн
  • Доставка товару: 0 грн
  • Eкологічне пакування: 0 грн
  • Купон на знижку: видалити 0 грн
  • Розрахунок бонусами: 0 грн
  • Разом: 0 грн

Щойно замовлення буде відправлено, ми повідомимо вам номер декларації, за яким можна буде відстежувати перебіг доставки. Якщо у вас виникли запитання з приводу замовлення, напишіть нам на електронну адресу order@zemledar.ua або зателефонуйте за номером (096) 837 10 00 чи (050) 130 65 25.

Авторизація
Закрити
Реєстрація
Пароль повинен включати мінімум одну велику літеру, одну цифру і бути довжиною не менш за 8 символів.
Закрити
Забули пароль?
Забули свій пароль? Вкажіть свій Email. Посилання на створення нового пароля ви отримаєте по електронній пошті.
Закрити