Поєднання шоколаду та горіхів – одне з найкращих у світі! Домашня паста ручного приготування “Земледар” – поживне та корисне лакомство, створене на основі какао, меду й арахісових продуктів. Має повністю натуральний склад, густу консистенцію та ніжний, трохи кислуватий смак, що істотно відрізняється від магазинних аналогів, а також яскраво виражений аромат сирого арахісу.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-арахісова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів із асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Пасту можна додавати в солодку випічку, домашні цукерки, муси та пудинги, використовувати як начинку для млинців, вафель або круасанів, як крем для сендвіч-печива, як заправку для фруктових салатів і попкорну.
Вона чудово підходить для тостів, рогаликів, крекерів, бутербродів, відмінно лягає на гарячу вівсянку та морозиво.
Якщо ви у захваті від поєднання горіхів і шоколаду – приготуйте ці чудові ласощі. Не доведеться навіть застосовувати духовку. Якщо використовуєте чорний шоколад – додайте підсолоджувач і, за бажанням, прянощі для посилення смаку, якщо ж білий або молочний – підсолоджувач і спеції можна не додавати.
- шоколад – 500 г
- паста шоколадно-арахісова “Земледар” – 200 г
- підсолоджувач – на смак
- спеції (імбир, кориця, кардамон, перець чилі) – опціонально, на смак
- масло вершкове – 120 г.
- Розтопити половину шоколаду, вилити у форму, рівномірно розподіливши по дну, й охолодити.
- Підготувати начинку: змішати до однорідності шоколадно-арахісову пасту, підсолоджувач, спеції та розм’якшене вершкове масло.
- Розподілити начинку поверх шоколадного шару.
- Розтопити решту шоколаду та рівномірно вилити на арахісовий шар.
- Охолодити десерт у холодильнику протягом 1 години.
- Нарізати перед подачею на шматочки.
В основі цього простого десерту гарбузове борошно. Воно багате вітамінним і мінеральним складом, є джерелом магнію, калію, заліза та цинку. Безцінне джерело омега – 6 і омега- 3 жирних кислот та рослинного білка. Також гарбузове борошно додають у випічку для збільшення терміну зберігання готових виробів. Ми вирішили приготувати корисні кекси без цукру з цього чудового продукту. Також для начинки ми використали одну з фірмових шоколадних паст “Земледар”, а саме арахісову.
Сприятливий вплив арахісово-шоколадної пасти на організм обумовлений широким спектром корисних речовин у її складі, а також антиоксидантними та нейромедіаторними властивостями.
Кровоносна система. Профілактика атеросклерозу, ІХС та анемії. Поліпшення кровотоку, нормалізація тиску. Позитивний ефект при підвищеному холестерині та схильності до тромбоутворення.
Нервова система. Покращення мозкової діяльності, сну та пам'яті. Відновлення енергії. Стабілізація емоційного стану, нейтралізація стресів.
Травна система. Прискорення травлення, живлення корисної мікрофлори. Активізація жовчоутворення та відтоку жовчі. Відновлення клітинної структури печінки. М’яке очищення кишечника.
Покривна система. Зміцнення нігтів, волосся та шкіри. Прискорення загоєння ран і шкірних пошкоджень. Сприяння виробленню колагену.
Статева система. Підвищення лібідо та потенції. Допомога при еректильній дисфункції у чоловіків.
Опорно-рухова система. Зміцнення кісток. Стимуляція м’язової активності.
Ендокринна система. Поліпшення роботи щитовидної залози. Нормалізація обміну речовин.