В’ялена хурма – солодка та тягуча, як желейні цукерки. Найчастіше її використовують як корисний перекус, додають у вино, пунш, чай і десерти. Це багата легкозасвоюваною фруктозою їжа, що чудово заряджає енергією. Хурму можна їсти на сніданок і після тренування, коли рівень цукру та інсуліну в крові низький.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки сухофруктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує в’ялену хурму з плодів останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
В’ялена хурма прекрасна сама по собі й, можливо, у супроводі чашки зеленого чаю. Також плоди чудово доповнюють ранкову вівсянку, сирну тарілку та простий зелений салат. Дуже добре поєднуються з булочками, кексами та мигдальними біскотті.
Додайте хурму в зігріваючі напої (чай, пунш), поєднуючи зі свіжим імбиром і корицею.
Горіхово-солодкий рисовий плов – чудова страва, що може виступати як десертом, так і гарніром. Порадуйте свою сім'ю корисним та смачним поєднанням. Вершкове масло за необхідності замініть кокосовою олією.
- рис басматі – 2 скл.
- вода – 4 скл.
- родзинки темні – 50 г
- родзинки світлі – 50 г
- хурма в’ялена – 1 шт.
- курага – 50 г
- мигдаль – 30 г
- горіхи волоські – 20 г
- фундук – 20 г
- мед – 4 ст.л.
- масло вершкове – 30 г
- сіль – на смак.
- Хурму та курагу дрібно нарізати. Горіхи потовкти у ступці на крупну крихту. Поєднати все разом, додати ізюм, залити водою і дати постояти 20 хвилин.
- Паралельно закип’ятити воду, трохи посолити та додати туди кілька разів промиті зерна рису. Зменшити вогонь та варити рис 12-15 хвилин. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою.
- У сковороді розтопити вершкове масло, додати 2 ст.л. меду. Злити воду з сухофруктів та горіхів, обсмажити суміш у медовому маслі.
- Через 5 хвилин додати рис, перемішати, готувати близько 8 хвилин. Зняти з вогню та дати плову трохи настоятися.
- Перед подачею полити медом, що залишився.
Вживання в’яленої хурми чинить дуже благотворний вплив і має багато переваг для здоров’я. Сушена хурма містить у 4 рази більше клітковини та вуглеводів у вигляді фруктози, ніж свіжі фрукти. Має протипухлинні, протиінфекційні та протизапальні властивості.
Ендокринна система. Підвищення імунітету та захисних функцій організму. Сприяння метаболізму жирів та росту вилочкової залози. Поліпшення функції лейкоцитів. Каталізація метаболізму.
Покривна система. Допомога у синтезі колагену та сприяння загоєнню ран.
Кровоносна система. Запобігання накопиченню холестерину в артеріальних судинах. Антигеморагічна дія (запобігання кровотечі з дрібних кровоносних судин).
Нервова система. Поліпшення зору, підтримання функціонування кон’юнктивальних оболонок та рогівки, зниження ризику вікової дегенерації жовтої плями. Профілактика вікового зниження розумових здібностей.
Опорно-рухова система. Зміцнення кісток, профілактика остеопорозу.