Шкаралупа кедрових горішків застосовується для приготування цілющих настоянок, відварів, бальзамів і лосьйонів для оздоровлення, тонізації та загального зміцнення організму. Використовується як косметологічний засіб для приготування домашнього мила та скрабів, а також як цінне добриво у садівництві.
Компанія “Земледар” ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов’язкові умови покупки горіхів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм. Покупець отримує свіжу шкаралупу від кедрових горішків з останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Використовуйте кедрові горішки у шкаралупі для приготування цілющих настоянок, відварів і бальзамів на основі горілки або спирту. Деякі з них мають у тому числі чудові смакові якості, особливо при додаванні ароматних трав, цедри апельсину, смородинового листя, меду, ванілі, гвоздики, кориці та ін.
На шкаралупі кедрових горіхів готують чудовий ароматний чай (потрібно заварити її окропом і настоювати у термосі 6-8 годин).
Лікарський бальзам додають у чай (по 1 ч.л.) для поліпшення травлення та кровообігу, лікування хвороб нирок. Також застосовують зовнішньо при відкладенні солей, ревматизмі, застуді (розтирання), для обробки ран і наривів (примочки). Шкаралупа кедрових горішків надає бальзамові легкого хвойного аромату.
- шкаралупа кедрового горіху – 30 г
- горілка або спирт, розведений до 40% – 0,5 л
- трави (чебрець, звіробій, материнка, ромашка, пижмо, меліса, розмарин, м’ята) – на смак.
- Шкаралупу кедрового горіха подрібнити, перекласти в ємність для настоювання.
- Додати трави (свіжі чи сушені) та залити спиртом.
- Ємність закрити та гарненько струснути, закутати рушником і поставити в тепло на 1 міс.
- Після настоювання процідити, перелити у ємність для зберігання та поставити в холодильник.
Кедрова шкаралупа – унікальний продукт з багатим спектром цілющих властивостей, що позитивно впливають на кожну систему організму. Має в’яжучу, протипухлинну та протимікробну дію. Використовується для внутрішнього та зовнішнього застосування.
Кровоносна система. Поліпшення складу крові, підвищення згортання. Терапія геморою, анемії, внутрішніх кровотеч. Зміцнення стінок судин і капілярів. Зниження рівня холестерину в крові.
Дихальна система. Лікувальний ефект при застуді, кашлі, ГРВІ.
Травна система. Зниження кислотності шлунку й усунення супутніх проблем. Користь при гастриті, хронічному панкреатиті, виразці. Жовчогінна дія.
Покривна система. Лікування шкірних захворювань і пошкоджень, включаючи опіки слизової та рожисті запалення, фурункули, герпес, екземи, псоріаз (застосовуються як зовнішній засіб). Поліпшення стану волосся та нігтів.
Статева система. Посилення потенції. Допомога при деяких формах безпліддя.
Опорно-рухова система. Зняття болю при суглобовому ревматизмі, дитячому рахіті, артриті, подагрі, артрозі, остеопорозі, остеохондрозі (застосовується у вигляді настоянок для розтирань або додавання у ванни).
Ендокринна система. Підвищення імунітету. Регуляція гормонального фону.
Видільна система. Очищення організму від токсинів, виведення солей важких металів. Поліпшення водно-сольового обміну в організмі.